Welkom bij Stichting Westvest 90

In de eerste plaats treft u de concerten die het komend seizoen zullen plaatsvinden in de Westvest90-kerk. Concertseizoen 2016 – 2017 heeft zoals altijd een smaakmakende programmering met grote verscheidenheid aan muziek, gespeeld op verschillende instrumenten en gebracht door gerenommeerde musici, jong en oud!
Daniël Wayenberg is weliswaar de oudste, maar speelt nog als de beste. Er is niet alleen een mooie afwisseling in leeftijd, maar ook in muziekgenres: zo komt de bekende violiste Isabelle van Keulen met haar tango ensemble. Muziek door jong en oud, maar zeker ook vóór jong en oud: vanwege het grote succes van het Kinderfestival afgelopen seizoen, zijn er ook dit keer weer muziekvoorstellingen voor de allerjongsten.

Ensemble Fuse, o.a. bekend van het Tv-programma ‘Podium Witteman’ zal het Nieuwjaarsconcert 2017 verzorgen. Dat belooft schitterend vuurwerk! En er zijn nog meer bekende namen naast de al hier boven genoemde: Klára Würtz, Paolo Giacometti, Pieter Wispelweij en vele anderen. Aarzel dus niet om meteen kaarten of nog beter een passe-partout te bestellen! Alle informatie over kaarten bestellen, parkeren etc. staan op de site.

Daarnaast vindt men informatie over de huur van het gebouw, hetzij voor een te organiseren concert of voor een Cd-opname.


Eerstvolgende concert: