Verhuur gebouw

Cd-opnames en Concerten

De veelgeroemde akoestiek leent zich uitstekend voor concerten, vooral kamermuziek, en voor opnames. In 2010 is het gebouw gerenoveerd en is er een geavanceerd conditioneringssysteem geïnstalleerd, temperatuur en vochtigheid kunnen zeer nauwkeurig geregeld worden. Eveneens geïntegreerd in de kerkruimte is een podium dat vanuit de vloer tot ca. 60 cm kan worden geheven. Verder is er professionele verlichting van het podium vanuit het plafond van de ruimte. Opnametechnici hebben bij opnamen hun plaats in het bijgebouw. Voor pianisten staat tevens een moderne Steinway & Sons concertvleugel (model D, 274 m lang) ter beschikking. Deze vleugel wordt in absolute concertstaat onderhouden.

 

Overige mogelijkheden

De ruimte kan tevens gehuurd worden voor trouw- en rouwdiensten. De kerk is voorzien van een professionele (dubbele) geluidsinstallatie, voor zowel spraak als muziek (weergave van cd) en is geïntegreerd in de ruimte. Ook is een (doorkijk)projectiescherm aanwezig dat in combinatie met een short-distance-beamer gebruikt kan worden.

De Haverschmidtzaal in het bijgebouw is geschikt voor vergaderingen en lezingen (tot ca. 35 personen). Ook daar is een geluidsinstallatie aanwezig en kan men gebruik maken van de aanwezige beamer.

 

Nadere informatie

Voor nadere informatie over het huren van de kerkruimte en de Haverschmidtzaal kunt u contact opnemen met:

 

   H.J. Nieuwenhuis 
   Tel.: 06  – 29 35 45 20
   Verhuur@Westvest90.nl